28.1.2019
Chicken Parmazan | Bar Pablo Escobar | 61 %
Chutné, ale spíše sušší maso. Je obklopeno domácí houskou a skvělou náplní. Chutné hranolky. Salátu se tu raděj vyhněte. Není to TOP místo, ale rozhodně nadprůměr ano,ještě se tu ukážu.
Bar Pablo Escobar
5. září 2017
100 Kč
Celkově:
(3.05 / 5)
Podrobné hodnocení burgeru níže nebo na webu
Maso: | ![]() |
Houska a náplň: | ![]() |
Hranolky: | ![]() |
Salát: | ![]() |
Celkový dojem z místa: | ![]() |
Stojí zato, jít sem znovu: | ![]() |
-
Tento burger hodnotil Pavel a rád by všem vzkázal: „CHICKEN PARMAZAN Houska upečená v PABLOVĚ rodinné pekárně, vykoštěné mlété kuře s čerstvými bylinkami (tymián,rozmarýn) s najemno strouhaným parmazánem, limetková majonéza, rajče, mix letních salátů s čerstvou bazalkou a červenou cibulí. _ Můj první kuřecí burger. Musím uznat že je kombinace surovin se jim povedla. Limetková majonéza byla naprosto parádní. Byla to taková lehčí verze hoveziho burgeru, každopádně hovězí nenahradíš. (Hranolky ani salat nebyly v ceně)”
Tags:Bar Pablo Escobar, brno, bun, burger, burgerovyturista, Chicken Parmazan, czechrepublic, eeeeeats, feedfeed, food, foodlover, foodpics, foodporn, fries, hamburger, hodnoceni, hranolky, jidlo, meat, salad
O autorovi
Burgerový turista
Pravidelně hodnotíme burgery v Brně a okolí. Zajímá nás kvalita, nikoli kvantita. Jsme otevřeni i dalším burgerovým gurmánům, kteří by se rádi přidali k hodnocení kvality burgerů.